Pondělí 19. 2. 2024
- Polévka: Zelňacka (A: 01, 51)
- Oběd 1: Kuře pečené na středomořské zelenině, šťouchané brambory, ovocná zakysanka (A: 01, 07, 51)
- Oběd 2: Krůtí jáhlové rizoto, zelný salát, ovocná zakysanka (A: 07)
Úterý 20. 2. 2024
- Polévka: Francouzská (A: 01, 51)
- Oběd 1: Hovězí vařené, rajská omáčka, těstoviny, kompot (A: 01, 03, 07)
- Oběd 2: Restované krutí kousky, smetanové zelené fazolky, kompot (A: 07)
Středa 21. 2. 2024
- Polévka: Španělská rybí (A: 01, 04, 51)
- Oběd 1: Segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce, zelenina (A: 01, 07, 51)
- Oběd 2: Cobb salát, begetka (kuřecí maso, anglická slanina, salát, rajče…) (A: 01, 03, 07)
Čtvrtek 22. 2. 2024
- Polévka: Cibulová se sýrem (A: 01, 07, 51)
- Oběd 1: Filátko z aljašské tresky na zelenině, bramborová kaše (A: 07, 09)
- Oběd 2: Hovězí maso s omáčkou z lesních hub, špecle (A: 01, 03, 07, 51)
Pátek 23. 2. 2024
- Polévka: Mrkvová se zázvorem (A: 01, 07, 51)
- Oběd 1: Špagety s kuřecím masem, rajčaty, paprikou a provensálským kořením, zelenina (A: 01, 03, 07, 51)
- Oběd 2: Fazolový salát s vejci, bagetka, zelenina (A: 03, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná