Pondělí 20. 11. 2023
- Polévka: Z mungo fazolí (A: 01,51)
- Oběd 1: Penne s omáčkou Quatro Formaggi a kuřecím masem (A: 01, 03, 07, 51)
- Oběd 2: Sekaný telecí řízek, celerovo – bramborové pyré (A: 01, 03,07, 09, 51)
- Doplněk: Zeleninový salát
- Nápoj: Čaj, mléko (A: 51)
Úterý 21. 11. 2023
- Polévka: Rajčatová s mozzarellou(A: 01,51,07)
- Oběd 1: Vepřenky, brambory, kečup, hořčice, dip (A: 01, 03, 07, 51)
- Oběd 2: Palačinky s tvarohem a ovocem (A: 01, 03, 07, 51)
- Doplněk: Ovoce, zelenina
- Nápoj: Ovocný sirup, ochucené mléko (A: 07)
Středa 22. 11. 2023
- Polévka: Rybí s pórkem (A: 01,51,04,09)
- Oběd 1: Hovězí na houbách, rýže (A: 01, 51)
- Oběd 2: Tarhoňové rizoto se sombrero zeleninou ( kukuřice, hrášek…)a tofu (A: 01, 03, 51)
- Doplněk: Tvarohový krém (A: 01, 06, 07, 51)
- Nápoj: Čaj, mléko (A: 07)
Čtvrtek 23. 11. 2023
- Polévka: Bramboračka (A: 01,51,09)
- Oběd 1: Zapečené těstoviny s mletým masem a zeleninou (A: 01, 03,07, 51)
- Oběd 2: Bílé fazole s uzeným masem a rajčaty, chléb (A: 01, 03, 51)
- Doplněk: Zeleninový salát
- Nápoj: Ovocný sirup, ochucené mléko (A: 51)
Pátek 24. 11. 2023
Dnes HAVAJ V KUCHYNI
Havajská kuchyně je známá rybami a mořskými plody, ale i kuřecím a vepřovým. Místní specialitou je poke, barevná miska obsahující většinou tuňáka, rýži a zeleninu. Dezerty jsou vyráběny z banánů a kokosů.
- Polévka: Kuřecí vývar se zeleninou (A: 01,51,09)
- Oběd 1: Typická havajská rybka MAHI MAHI na másle s brambory a zeleninou(A: 04 )
- Oběd 2: Poke bowl – havajské Sushi v misce (rýže, tuňák, avokádo,zeleninka. . . ) (A: 04)
- Doplněk: Kokosové řezy
- Nápoj: Modrý havajský koktejl
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná