Pondělí 18. 3. 2024
- Polévka: Slovenská hrachová (A: 01, 07)
- Oběd 1: Bramborové šišky s mákem, cukrem, kysanou smetanou a borůvkami, ovoce, zelenina
- Oběd 2: Krůtí roláda, bramborová lepenice, ovoce, zelenina
Úterý 19. 3. 2024
- Polévka: Květáková s krutonky (A: 03, 07, 51)
- Oběd 1: Čočka po španělsku, vejce, okurka, chléb, zeleninový salát (A: 01, 03, 07, 09, 51)
- Oběd 2: Vepřové na žampionech, rýže, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Středa 20. 3. 2024 – Jaro v kuchyni 🙂
- Polévka: Zeleninová jarní (A: 01, 01a, 09)
- Oběd 1: Farmářské kuřátko po zahradnicku, šťouchané brambory s jarní cibulkou, rozkvetlý moučník (A: 01, 01a, 03, 07, 09)
- Oběd 2: Jarní salátek s pečenou řepou a vejcem od šťastných slepiček, bagetka, rozkvetlý moučník (A: 01, 01a, 01b, 03, 07, 09)
Čtvrtek 21. 3. 2024 – Vaříme s šéfkuchařem Petrem
- Polévka: Vývar s cizrnou (A: 09)
- Oběd 1: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, ovoce, zelenina (A: 01, 01a, 03, 07, 09)
- Oběd 2: Burger s trhaným vepřovým, hranolky, tvarohový dip, ovoce, zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
Pátek 22. 3. 2024
- Polévka: Boršč (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Krůtí prsa na bazalce, bramborovo-brokolicové pyré, puding s ovocným přelivem (A: 07)
- Oběd 2: Okoun nilský se zeleninou versailles ( zelené fazolky, žlutá a oranžová mrkev), puding s ovocným prelivem (A: 04, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná