Základní škola pod Svatou Horou, Příbram, tel.: 318 401 151, e-mail: skola@1zs-pb.cz

Search

Jídelníček od 18. 3. do 22. 3. 2024

Pondělí 18. 3. 2024

  • Polévka: Slovenská hrachová (A: 01, 07)
  • Oběd 1: Bramborové šišky s mákem, cukrem, kysanou smetanou a borůvkami, ovoce, zelenina
  • Oběd 2: Krůtí roláda, bramborová lepenice, ovoce, zelenina

Úterý 19. 3. 2024

  • Polévka: Květáková s krutonky (A: 03, 07, 51)
  • Oběd 1: Čočka po španělsku, vejce, okurka, chléb, zeleninový salát (A: 01, 03, 07, 09, 51)
  • Oběd 2: Vepřové na žampionech, rýže, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)

Středa 20. 3. 2024 – Jaro v kuchyni 🙂

  • Polévka: Zeleninová jarní (A: 01, 01a, 09)
  • Oběd 1: Farmářské kuřátko po zahradnicku, šťouchané brambory s jarní cibulkou, rozkvetlý moučník (A: 01, 01a, 03, 07, 09)
  • Oběd 2: Jarní salátek s pečenou řepou a vejcem od šťastných slepiček, bagetka, rozkvetlý moučník (A: 01, 01a, 01b, 03, 07, 09)

Čtvrtek 21. 3. 2024 – Vaříme s šéfkuchařem Petrem

  • Polévka: Vývar s cizrnou (A: 09)
  • Oběd 1: Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, ovoce, zelenina (A: 01, 01a, 03, 07, 09)
  • Oběd 2: Burger s trhaným vepřovým, hranolky, tvarohový dip, ovoce, zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)

Pátek 22. 3. 2024

  • Polévka: Boršč (A: 01, 01a, 07)
  • Oběd 1: Krůtí prsa na bazalce, bramborovo-brokolicové pyré, puding s ovocným přelivem (A: 07)
  • Oběd 2: Okoun nilský se zeleninou versailles ( zelené fazolky, žlutá a oranžová mrkev), puding s ovocným prelivem (A: 04, 07)

Každý den voda a voda s citrónem.                                 

Ved. ŠJ: Lucie Novotná