Pondělí 13. 1. 2025
- Polévka: Špenátový krém (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Tilápie na bylinkách, opečené brambory, zeleninový salát (A: 04)
- Oběd 2: Červená čočka se zeleninou v rajské omáčce, fusilli ( těstoviny), zeleninový salát (A: 01, 01a, 03)
Úterý 14. 1. 2025
- Polévka: Zeleninová s bulgurem (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Kuře na paprice, těstoviny, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Salát Capri ( rajčata, vejce, salát, fazolové lusky), bagetka, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 03, 07)
Středa 15. 1. 2025
- Polévka: Hrstková (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Segedínský guláš, celozrnný knedlík, ovoce/ zelenina (A: 01, 01a, 07)
Čtvrtek 16. 1. 2025
- Polévka: Cibulačka (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Hovězí z farmy na houbách, rýže, zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Losos divoký, brambory, zelenina (A: 04, 07)
Pátek 17. 1. 2025
- Polévka: Rajčatová s mozzarellou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Florentýnské špagety, sýr, zeleninový salát (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Rizoto z Benátek s tofu, zeleninový salát (A: 01, 01a, 06, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná