Pondělí 20. 1. 2025
- Polévka: Čočkovo-česneková (A: 01, 01a, 07)Polévka
- Oběd 1: Kuřecí karbanátek s pórkem, bramboro-cuketové pyré, ovocná zakysanka (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Ryba Hoki, grilovaná zelenina, ovocná zakysanka (A: 04, 07)
Úterý 21. 1. 2025
- Polévka: Krémová cizrnová (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Džuveč, sýr, okurka, zeleninový salát (A: 07)
- Oběd 2: Kuřecí po provensálsku, fazolky se slaninou, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Středa 22. 1. 2025
- Zeleninová s jáhlami (A: 01, 01a, 07)Polévka
- Oběd 1: Bramborové šišky s mákem a cukrem/kysanou smetanou a borůvkami, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Krůtí na zelenine, bramborovo – hráškové pyré, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
Čtvrtek 23. 1. 2025
- Polévka: Bramboračka (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Chilli con carne, chléb, zeleninový bufet (A: 01, 01a, 03)
- Oběd 2: Tuňákový těstovinový salát s grilovanou zeleninou, zeleninový bufet (A: 01, 01a, 03, 04, 07)
Pátek 24. 1. 2025
- Polévka: Maďarská rybí (A: 01, 01a, 04)
- Oběd 1: Kuřecí soté s rýží basmati, zeleninový salát (A: 01, 01a)
- Oběd 2: Tagliatelle s bazalkovým pestem, piniovými oříšky a parmazánem, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná