Pondělí 3. 2. 2025
- Polévka: Květáková krémová (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Limanda drsná, brambory, grilovaná zelenina julienne, ovoce/zelenina (A: 04, 07)
- Oběd 2: Kuřecí prsa na žampionech, bulgur s čočkou a hráškem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a)
Úterý 4. 2. 2025
- Polévka: Zeleninová s jáhly (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Butter chicken s rýží basmati ( indické “ máslové kuře“ – jogurt, rajčata, koření masala. . . ), zelenina/ ovoce (A: 04, 07)
- Oběd 2: Fazolovo-zeleninový salát s balkánským sýrem, bagetka, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
Středa 5. 2. 2025
- Polévka: Cizrnovo-rajčatová (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Žemlovka s tvarohem, ovoce/ zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Vepřová panenka na rozmarýnu, baby karotka, brambory, ovoce/zelenina (A: 07)
Čtvrtek 6. 2. 2025
- Polévka: Zeleninová s drožďovými noky (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Hovězí z farmy na kořenové zelenině, bramborová kaše, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 2: Hrachová kaše trochu jinak, vejce (restovaná cibulka, sušená rajčata, ředkvička), zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Pátek 7. 2. 2025
- Polévka: Česneková s bramborem (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Vepřová pečeně, dušené zelí / špenát, houskový knedlík, ovocný jogurt (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Candát, bramborovo-celerové pyré, ovocný jogurt (A: 04, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná