Pondělí 17. 2. 2025
- Polévka: Hrachová (A: 01, 07)
- Oběd 1: Bulgureto s vepřovým masem a zeleninou, sýr, okurka/červená řepa, ovoce (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Špagety s bylinkovým pestem, ořechy a parmazánem, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
Úterý 18. 2. 2025
- Polévka: Dýňová s kokosovým mlékem (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Aljašská treska s rajčaty a mozzarellou, brambory, salátový bufet (A: 04, 07)
- Oběd 2: Hovězí z farmy na houbách, dvoubarevná rýže, salátový bufet (A: 01, 01a, 07)
Středa 19. 2. 2025
- Polévka: Celerová se sýrem (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 1: Mexický fazolový kotlík s krůtím masem, chléb, zeleninový salát (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Pečené cizrnové placičky, petrželové brambory, dip, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
Čtvrtek 20. 2. 2025
- Polévka: Cibulačka (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Králík na zelenině, bramborový knedlík, ovocná zakysanka (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Pstruh duhový pečený na másle a tymiánu s grilovanou zeleninou, ovocná zakysanka (A: 04, 07)
Pátek 21. 2. 2025
- Polévka: Kapustová s mrkví (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 1: Rajská omáčka, hovězí plátek, těstoviny, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03)
- Oběd 2: Lívanečky s ovesnými vločkami, tvarohem a malinami, zelenina/ovoce
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná