Pondělí 24. 2. 2025
- Polévka: Gulášová (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Květákové placičky se sýrem, šťouchané brambory, bylinkový dip, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Tmavá treska na česneku, hráškové pyré, ovoce/zelenina (A: 04, 07)
Úterý 25. 2. 2025
- Polévka: Mrkvová se zázvorem (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Čočka po brněnsku, sázené vejce, salátový bufet (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Halušky se slaninou a zelím, salátový bufet (A: 01, 01a, 07)
Středa 26. 2. 2025
- Polévka: Rybí s pórkem (A: 01, 01a, 04)
- Oběd 1: Perkelt z kuřecího masa, těstoviny, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Pohanka s pečenou zeleninou a sýrem feta, ovoce/zelenina (A: 07)
Čtvrtek 27. 2. 2025
- Polévka: Cuketová se slaninou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Losos divoký na medu a hořčici, pečené brambory, zeleninový salát (A: 04, 07, 10)
- Oběd 2: Vepřové maso na kmíně, špecle, zeleninový salát (A: 01, 01a, 03, 07)
Pátek 28. 2. 2025
- Polévka: Fazolová se zeleninou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Krůtí čína, rýže, ovocný tvaroh (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Celozrnné špagety pomodoro ( rajčata, bazalka, parmazán…), ovocný tvaroh (A: 01, 01a, 03, 07)
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná