Pondělí 3. 3. 2025
- Polévka: Česneková s kroupami (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Tilápie na bylinkách, opečené brambory, ovoce/zelenina (A: 04, 07)
- Oběd 2: Míchaný salát Capri (zelené fazolky, vejce, salát…), bagetka, ovoce (A: 01, 03, 07)
Úterý 4. 3. 2025
- Polévka: Zeleninová krémová (A: 01, 01a, 07, 09)
- Oběd 1: Hovězí guláš, celozrnný knedlík, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Lívance se sýrem a špenátem, salátek, puding s ovocným přelivem (A: 01, 01a, 03, 07)
Středa 5. 3. 2025
- Polévka: Bramboračka (A: 01, 01a, 03, 07, 09)
- Oběd 1: Hrachová kaše, trhané vepřové, zeleninový salát (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 2: Svěží salát z barevné quinoy (bezlepková obilovina nazývaná „Zlato Inků“ plná bílkovin, vlákniny, vápníku a hořčíku : -) ), zeleninový salát (A: 07)
Čtvrtek 6. 3. 2025
- Polévka: Středomořská rybí (A: 01, 01a, 04)
- Oběd 1: Kuře na paprice, vrtulky, salátový bufet (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 2: Zeleninové kari s kokosovým mlékem (bez masa), jasmínová rýže, salátový bufet (A: 01, 01a, 07)
Pátek 7. 3. 2025
- Polévka: Čočková (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Holandský řízek, bramborová kaše, okurka, zeleninový salát
- Oběd 2: Kuřecí po provensálsku, fazolky se slaninou,
- zeleninový salát
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná