Pondělí 14. 4. 2025
- Polévka: Fazolová se zeleninou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Bratislavská vepřová pečeně (kořenová zelenina, smetana, rajčata), těstoviny, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
- Oběd 1: Lívance s vločkami, tvarohem a borůvkami, ovoce/zelenina (A: 01, 01a, 03, 07)
Úterý 15. 4. 2025
- Polévka: Zeleninová s tarhoňou (A: 01, 01a, 07)
- Oběd 1: Tilápie na slanině, bramborová kaše, salátový bufet (A: 04, 07)
- Oběd 2: Cizrnové kari s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží, salátový bufet (A: 07)
Středa 16. 4. 2025 – Škaredá středa = pokud se dnes budete mračit,
zůstane vám to po celý rok, takže dnes s úsměvem;-)
- Polévka: Polévka z jarních kopřiv (A: 01, 01a)
- Oběd 1: Pečené kuřátko se špenátem a smetanou, hrášková rýže, zeleninový salát (A: 01, 01a)
- Oběd 2: Velikonoční nádivka s uzeným masem a medvědím česnekem, zeleninový salát (A: 03, 07)
Čtvrtek 17. 4. 2025
- VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY
Pátek 18. 4. 2025
- STÁTNÍ SVÁTEK
Každý den voda a voda s citrónem.
Ved. ŠJ: Lucie Novotná